nieuws

NDL neemt afscheid van twee medewerkers

Home

Francoise van den Broek, senior projectmanager kennisontwikkeling bij Nederland Distributieland (NDL), heeft besloten haar carriere voort te zetten bij NEA, een kennisinstituut op het gebied van logistiek. Babiche van de Loo, projectmanager logistiek, gaat werken voor Buck Consultants International.

NDL neemt afscheid van twee medewerkers
Francoise van den Broek

Na drie jaar voor NDL/HIDC te hebben gewerkt, zal Françoise van den Broek vanaf 15 januari 2007 haar carrière voortzetten als manager business development bij NEA Transportonderzoek en –opleiding BV. Haar werkzaamheden zullen voorlopig worden waargenomen door Dirk ’t Hooft, algemeen directeur van NDL.

 

Vacature

Op 1 februari a.s. zal Babiche van de Loo haar carrière voortzetten bij Buck Consultants International als supply chain consultant. Er is nog niet bekend wie haar zal opvolgen. NDL/HIDC zal deze vrijgekomen vacature zo spoedig mogelijk vervullen.

Reageer op dit artikel