nieuws

Logistieke sector Born4Business wordt Work4Logistics

Home

Het logistieke onderdeel van Born4Business heet vanaf 1 januari 2007: Work4Logistics. De twee pijlers waar Born4Business op rustte zijn het plaatsen van kandidaten in de logistieke en hospitality sector. Deze specialisatie vormde de basis om in de twee genoemde disciplines zelfstandig verder te gaan.

Logistieke sector Born4Business wordt Work4Logistics
Logistiek onderdeel Born4Business wordt Work4Logistics

De arbeidsmarkt is volgens het werving & selectie bureau steeds meer een werknemersmarkt aan het worden waardoor het moeilijker wordt de juiste kandidaten te vinden. Vooral invulling vinden voor de uitvoerende en sales functies in de logistiek blijkt lastig. Door contact te onderhouden met de kandidaten en de gegevens in een database vast te leggen, wordt er naar gestreefd om per opdracht maximaal 4 geselecteerde kandidaten te introduceren. Door zich te specialiseren hoopt Work4Logistics nog beter de vertaalslag beter te maken tussen de wensen en behoeften van de opdrachtgevers en de kandidaten.

 

Onderscheidend

Work4Logistics werkt volgens een ‘no cure, no pay’ constructie. Zij onderscheiden zich volgens eigen zeggen door de nauwe begeleiding die ze de kandidaat bieden. Daarbij wordt er uitgebreid met de opdrachtgever gesproken zodat het juiste beeld ontstaat van de vacante functie en de cultuur binnen het bedrijf.

 

Verschillende functie-niveau’s

In de afgelopen 3 jaar zijn er 90 kandidaten geplaatst. Naast het bemiddelen in mbo- en hbo-functies is Work4Logistics ook actief op het gebied van executive search en interim opdrachten in de logistiek. Naast het bemiddelen van personeel, worden ook vaak mensen met elkaar in contact gebracht. Regelmatig word er door buitenlandse bedrijven gevraagd mee te denken over titelbenamingen van functies, het maken van functieprofielen en organisatorisch advies.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel