nieuws

ISH wordt Ultimo Software

Home

Informatiesystemen Holland (ISH) heet sinds 1 januari Ultimo Software Solutions. Het softwarehuis heeft daarmee de merknaam van het product overgenomen. ISH ontwikkelt onder de naam Ultimo software voor facility management en maintenance management. Aanleiding is de oprichting van een Belgische vestiging.

ISH wordt Ultimo Software
ISH wordt Ultimo

De opstart van een Belgische vestiging is de eerste stap van Ultimo in de internationalisering van het bedrijf. Daarom is afscheid genomen van de naam Informatiesystemen Holland en de afkorting ISH.

Minimo

Behalve het bedrijf heeft ook het product Minimo een andere naam gekregen, namelijk Ultimo Lite. Dit is een eenvoudig softwarepakket voor kleine bedrijven dat eventueel kan worden uitgebreid tot een volledige versie van Ultimo.

Tegelijk met de naamsverandering is ook de huisstijl van het softwarehuis uit Nunspeet aangepast.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel