nieuws

Elektrische palletwagen voor zwaar materiaal

Home

Tijdens de Vilo-dagen in Hardenberg presenteerde heftruckdealer Pelle Service uit Hengevelde een nieuwe elektrische palletwagen van Votex-Bison uit Heteren. De Elektrische Pallet Wagen (EGH 7000) is vooral geschikt voor het transport van zware onderdelen tot zeven ton voor grondverzet machines.

Elektrische palletwagen voor zwaar materiaal
Pelle 2

De EGH 7000 beschikt volgens Pelle, dat een volle dochter is van heftruckimporteur Wynmalen & Hausmann, over een draagcapaciteit tot maximaal dertig ton en een hefhoogte tot twintig centimeter. De vorklengte reikt tot drie meter en de platformlengte is op te rekken tot zes meter.

 

Klantspecifiek 

De EGH kan voor de klant aangepast worden op het gebied van bijvoorbeeld de op te nemen last en specifieke omstandigheden.

Reageer op dit artikel