nieuws

Wat bracht 2006 op logistiek gebied?

Home

Wat is u opgevallen in 2006? Wat zijn de logistieke hoogte- en/of dieptepunten? Persoonlijke tegen- of meevallers? Nieuwe trends? Wat moet u echt kwijt over logistiek Nederland in 2006? Hoe deed uw bedrijf het? Laat het de redactie van Logistiek.nl weten!

Wat bracht 2006 op logistiek gebied?
Vuurwerk in 2006?

Hoe was uw jaar? Mail uw korte(!) reactie o.v.v. 2006 naar de redactie! (De redactie behoudt zich het recht voor het inkorten van teksten.)

 

* René J.H.M. van den Elsen, MTL:

“Voor mij was 2006 het jaar van de nieuwe beweging. Was het de afgelopen jaren toch afwachten en zorgvuldig bekijken, we zijn weer in beweging gekomen. En daar houden wij logistiekelingen van. Tegelijkertijd viel ik zelf 20 kilo af. Ik voel me er prima bij!!”

 

* Redactie Logistiek.nl:

De redactie van Logistiek.nl mag spreken van een goed jaar met records in zowel het aantal pageviews, een kleine half miljoen in de maand november en het aantal abonnees op de logistieke nieuwsbrief (13.400). Het is bijzonder prettig om te ondervinden dat onze bezoekers tevreden zijn en regelmatig terugkomen! Dank daarvoor!   

 

 

De redactie van Logistiek.nl wenst u

fijne feestdagen

en een heel goed & gezond 2007! 

Reageer op dit artikel