nieuws

‘VIA-schakel in werk’ opent nieuw kantoor

Home

Het logistieke werving & selectiebureau ‘VIA-schakel in werk’ opent op 1 janauri 2007 een nieuw kantoor in Breda. Het openen van deze nieuwe locatie is het gevolg van de sterk toegenomen werving- en selectieactiviteiten in Zuidwest Nederland.

‘VIA-schakel in werk’ opent nieuw kantoor
Paul Custers

Door het openen van een tweede kantoor wil VIA-schakel in werk haar positie in deze regio versterken en sneller inspelen op vragen uit de markt. Bij het bedrijf werken op dit moment elf medewerkers waarvan zes als (senior) consultant werving & selectie.

 

Persoonlijke Profiel Analyse

Sinds 1996 vervult het bureau vanuit Venlo sleutelposities bij bedrijven op gebied van supply chain management en logistiek. Ter ondersteuning van het werving- en selectietraject zet het bedrijf de PPA-analyse in. Deze Persoonlijke Profiel Analyse geeft inzicht in het werkgedrag van mensen waarbij onder andere de werksterkten, de beperkingen, de communicatiestijl en de motivatoren van een persoon in beeld worden gebracht.

 

Ondersteuning

Behalve werving en selectie leveren ze diensten op het gebied van human resources en operations management zoals: detachering, interim-management, persoonlijkheidsonderzoek, loopbaanbegeleiding en coaching. Verder ondersteunt het bureau de volledige competentiegerichte invulling van het leidinggevend kader en het projectmanagement bij de opstart van logistieke operaties.

 

Zie ook:

Reageer op dit artikel