nieuws

Reachtruck voor opslag en handling van langgoed

Home

Still heeft een vierweg reachtruck in haar leveringsprogramma opgenomen. Met deze truck is het mogelijk om lasten dwars op de normale rijrichting te verplaatsen. De FM-4W 25 is vooral geschikt voor de handling en opslag van langgoed zoals profielen, balken en plaatmateriaal.

Reachtruck voor opslag en handling van langgoed
Still

De vorken van de FM-4W 25 zijn standaard verstelbaar tot een breedte van 2220 millimeter. Voor bredere maten zijn optionele verstellers leverbaar. Het nieuwste model van Still in de reachtrucklijn heeft AC –techniek aan boord, beschikt over een hefcapaciteit van 2,5 ton en een hefhoogte van maximaal 9 meter.

 

Ergonomie

De truck kan naar wens worden uitgerust met mini-hendels of een gecombineerde ergonomische joystick. Ook voor het type stuurwiel bestaat een keuzemogelijkheid: mid-size op een verstelbare stuurkolom, of een ministuurwiel dat is geïntegreerd in de armleuning. De elektronica bewaakt daarbij continu de juiste combinatie tussen stuuruitslag, rijsnelheid en hefhoogte, zodat het volgens Still mogelijk is om lang en veilig te werken.

Reageer op dit artikel