nieuws

NEC en Nimava sluiten distributieovereenkomst

Home

NEC Philips Unified Solutions en distributeur Nimava Group hebben een distributieovereenkomst gesloten voor de Benelux. NEC, leverancier van bedrijfscommunicatieoplossingen centraliseert vanaf 1 januari de MKB-activiteiten op Benelux-niveau.

NEC en Nimava sluiten distributieovereenkomst
IPC 500

Door deze regionale samenwerking hoopt Nimava de introductie van de IPC 500 op de Beneluxmarkt en het toenemende succes van de IPC 100 verder uit te bouwen en te voorzien van een extra impuls.

 

Telecommunicatie

Nimava Group in Zeist is sinds 1989 actief als importeur en distributeur in de telecommunicatiemarkt. Als distributeur van onder andere NEC Philips communicatieoplossingen levert Nimava Group samen met haar business partners totaaloplossingen voor het MKB-segment in de Benelux.

Reageer op dit artikel