nieuws

MotracLinde slaat eerste paal

Home

Heftruckimporteur MotracLinde is begonnen met de bouw van een nieuw pand in Almere. De vestigingen in Apeldoorn en ’s-Heerenberg komen samen in dit nieuwe hoofdkantoor met werkplaats, waaraan ook een distributiecentrum voor onderdelen gevestigd zal zijn. De oplevering is in het najaar van 2007.

MotracLinde slaat eerste paal
motraclinde almere

In het nieuwe pand komen de onderdelenvoorziening en het hoofdkantoor onder één dak. Destijds koos Motrac er voor om zowel voor Linde als voor het andere heftruckmerk Komatsu de serviceafdelingen apart onder te brengen in een locatie in ’s-Heerenberg. Het nieuwe pand biedt echter optimale mogelijkheden tot integratie.

 

Samen in een dc

MotracLinde zit namelijk niet alleen in Almere. Pon, waartoe MotracLinde behoort, heeft al een nieuw kantoor neergezet voor Pon Equipment, de importeur van Caterpillar grondverzetmachines. Tussen het pand van Pon Equipment en dat van MotracLinde ligt een distributiecentrum van Pon Logistiek, dat van daaruit de onderdelenvoorziening voor beide zusterbedrijven gaat verzorgen.

 

Naamsverandering doorgevoerd

Eerder dit jaar veranderde Motrac zijn naam in MotracLinde om meer uiting te geven aan de verbondenheid met het merk Linde. Die naam zal straks – net als Caterpillar bij Pon Equipment – voluit op de nieuwe gevel zichtbaar zijn. De bestaande afspraken met Komatsu blijven vooralsnog van kracht.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel