nieuws

Goede bedrijfskleding voorkomt arbeidsongeschiktheid

Home

Initial Hokatex heeft een bedrijfskledinglijn op de markt gebracht die geschikt is voor functies in onder meer de transport, distributie en industrie. De verhuurder van bedrijfskleding wil met de kledinglijn tegemoet komen aan strenge eisen op het gebied van bedrijfskleding.

Goede bedrijfskleding voorkomt arbeidsongeschiktheid
Bedrijfskledinglijn van Initial Hokatex

Uit onderzoek van de Federatie Textielbeheer Nederland (FTN) is gebleken dat onhygiënische en onvoldoende beschermende kleding op het werk bij aan het ontstaan van arbeidsongeschiktheid. Ziekte en ongevallen op het werk kunnen juist voorkomen worden door de toepassing van geschikte bedrijfskleding. De eisen voor bedrijfskleding worden volgens de FTN verder vaak genegeerd.

 

Kledinglijn

Trendline is de naam van de nieuwe kledinglijn van Initial Hokatex. De kleding kenmerkt zich door de bewegingsvrijheid en biedt ruimte aan gereedschap, schrijfgerei en de mobiele telefoon. De lijn bestaat uit overalls, jacks, jassen, broeken en bodywarmers. Alle zijn verkrijgbaar in vier kleurencombinaties, maar de kleding kan ook worden voorzien van emblemen, logo’s en teksten.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel