nieuws

Winnaar beste leerbedrijf en praktijkopleider bekend

Home

Kenniscentrum VTL heeft maandag de winnaars van de verkiezing voor het beste leerbedrijf in transport en logistiek en voor praktijkopleider bekend gemaakt. Veenstra Transport uit Heeg mag zich Leerbedrijf van het jaar 2006 noemen. Praktijkopleider van het jaar 2006 is Marco van den Bergh, van Jan de Rijk Logistics.

Winnaar beste leerbedrijf en praktijkopleider bekend
Marco van den Bergh

Marco van den Bergh

De verkiezing Praktijkopleider van het jaar werd dit jaar voor het eerst gehouden. De verkiezing voor het beste leerbedrijf wordt al enkele jaren door VTL georganiseerd. VTL zal Veenstra Transport voordragen voor de landelijke verkiezing voor ‘Beste Leerbedrijf van het Jaar’, waaraan, naast transport en logistiek, meer dan twintig branches deelnemen. Deze landelijke verkiezing wordt georganiseerd door het Colo (Vereniging Kenniscentra Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) sinds 1996.

 

Prijs voor praktijkopleider
Marco van den Bergh mag zich als eerste in de geschiedenis Praktijkopleider van het jaar 2006 in de sector Transport en Logistiek, noemen. Van den Bergh nam als winnaar een opleidingscheque ter waarde van € 1.000,- in ontvangst uit handen van de bondscoach van het Nederlands dameshockeyteam, Marc Lammers. De winnaar werd mede door het publiek tot beste praktijkopleider verkozen.

 

Overige nominaties

De andere genomineerden praktijkopleiders waren Gerrit den Haan van VOF Emeli en Raymond Peters van Rabelink Logistics. De overige genomineerde leerbedrijven waren Intergom Airport Caddy uit Schiphol en Sunshine Transport uit Tynaarlo. Volgens de jury, bestaande uit Henk Onstwedder (FNV Bondgenoten), Ingrid Stomp (TLN) en Ger Ros (VTL), was het bepalen van de winnaar uit de genomineerden geen gemakkelijke keuze. 

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel