nieuws

NEA naar Kazachstan

Home

Op het moment dat de film Borat in de bioscopen volle zalen trekt, maakt NEA, bureau voor onderzoek, consultancy en training, bekend dat het in Kazachstan een joint-venture opzet. Met een uiteindelijke overeenkomst krijgt NEA in de toekomst vaste voet aan de grond in de voormalige Russische republiek.

NEA naar Kazachstan
NEA Kazachstan

Waar filmmaker en ras opruier Borat (Sasha Baron Cohen) Kazachstan niet zo positief in beeld brengt ziet NEA er dus kansen. De joint-venture wordt gevestigd in Almaty (voorheen Alma Ata) en is na SE-rack in Peking en NEA Turkey in Istanbul de derde vestiging van NEA in een opkomende economische markt. Belangrijkste doel van de joint-venture: leveren van consultancy diensten en het bieden van technische assistentie aan de transport- en logistieke sector in de landen. Een van de belangrijkste redenen voor NEA om juist in Kazachstan voet aan de grond te zetten is ongetwijfeld dat het land een van de snelst groeiende economieën heeft van de regio.

 

Lees ook: Chinese minister bezoekt NEA (6 december 2002)

Reageer op dit artikel