nieuws

NEA bundelt krachten met Rand

Home

NEA Transportonderzoek en -opleiding heeft een joint venture opgericht met de voormalige transportgroep van Rand Europe. De joint venture draagt de naam Significance en gaat zich richten op transportonderzoek. In januari krijgt Significance een nieuw kantoor in Leiden. In mei zal ook NEA daarheen verhuizen.

NEA bundelt krachten met Rand
Het toekomstige kantoor van Significance

De joint venture van NEA en Rand is ingegeven door het besluit van Rand Europe om de onderzoeks- en adviesactiviteiten te concentreren in Cambridge. Het kantoor van Rand Europe in Leiden zal daarom worden gesloten. Significance neemt dat kantoor nu over en zet de activiteiten voort.

 

Modelontwikkeling

Significance wil uitblinken op analytisch gebied. Daarbij ligt de nadruk op modelontwikkeling, op lange termijn transportprognoses, op de interactie tussen grondgebruik en transport en op monitoring en evaluatie. Significance wordt geleid door Eric Kroes en Gerard de Jong.

 

Lees ook: NEA naar Kazachstan (november 2006)

Reageer op dit artikel