nieuws

Kleurrijke DAF’s voor Henk en Joke

Home

DAF leverde twee kleurrijke trucks af aan Henk en Joke Vlot Transport in Haaften. De twee voertuigen worden gevolgd door nog eens twee trucks die het bedrijf bestelde. Alle vier de trucks zijn van het type FTG XF 105.460. Ondanks dat de voertuigen identiek zijn, is de huisstijl zoals op de foto zichtbaar is, anders.

Kleurrijke DAF’s voor Henk en Joke
DAF XF 105

Duidelijk is te zien wie in welke truck gaat rijden. Binnen Henk en Joke Vlot Transport is dan ook een opsplitsing gemaakt tussen Joke Vlot Transport en Henk Vlot Transport. Veel verschil in dienstenaanbod is er overigens niet, beide trucks worden ingezet voor containervervoer. De XF 105 is DAF’s topmodel voor de lange afstand en het zwaar transport. De motor in de DAF is de 12,9 liter Paccar MX-motor.

 

Lees ook: DAF’s voor Koops Transport (2 mei 2006)

 

Reageer op dit artikel