nieuws

Kalksteenfabriek kiest software van betonkenner

Home

Makz gaat voor de administratieve ondersteuning van de logistieke en financiële processen Microsoft Dynamics Navision inzetten. Softwareleverancier Logic Vision zal het pakket implementeren. De kalksteenfabrikant koos voor Logic Vision omdat deze leverancier kennis heeft van de betonbranche.

Kalksteenfabriek kiest software van betonkenner
Kalksteenfabrikant Makz

Logic Vision gaat het systeem voor de kalksteenfabrikant, naast de standaard functionaliteit, inrichten met componenten op het gebied van magazijnleveringen, productie en resourcemanagement. Dit in het kader van de gehanteerde leveringsmethodiek, productieaansturing en de verhuur van ondersteunend materieel.

 

Fabriek nog bouwen

Makz zal de software pas inzetten vanaf begin 2007, omdat de fabriek in Oosterhout nog gebouwd moet worden. Makz Kalkzandsteen is opgericht in maart 2006 en gaat kalkzandstenen, metsel-, lijm- en vellingkantblokken produceren en verkopen vanuit de nieuwe fabriek.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel