nieuws

Bekijk uw warehouse vanuit de lucht

Home

Bekijk uw warehouse vanuit de lucht
Warehouse

In samenwerking met Google kan op Warehousematch het eigen magazijn vanuit de lucht worden bekeken. Er kan worden gewisseld tussen ‘satelliet-‘ en ‘landkaart’-view. Door in te zoomen tot op individueel pand-niveau kunnen zelfs parkeerplaatsen en laaddeuren worden onderscheiden.

Via de internetsite van GoogleMaps kunnen wereldwijd gedetailleerde satelietfoto’s van alle ‘bevolkte gebieden’ worden bekeken. Warehousematch heeft de GoogleMaps-internetsite geïntegreerd in haar advertentieplatform. Ieder geadverteerd pand of bouwkavel wordt zodoende direct weergeven op een overzichtslandkaart, waar dan ook in Europa. Maar ook alle andere warehouses kunnen zo vrij worden bekeken.

 

Klik

Klik op deze link. Klik vervolgens op de getoonde GoogleMaps-link van het eerste warehouse. Zoom uit voor een beter overzicht en scroll via de landkaart van Nederland naar de gewenste locatie. Zoom in en er verschijnt een gedetailleerd beeld van het eigen warehouse.

 

Lees ook: Warehousematch.com berekent bouwkosten entresolvloer

Reageer op dit artikel