nieuws

Vierhonderdste Servicepoint DHL

Home

Logistiek dienstverlener DHL heeft vrijdag het vierhonderste Servicepoint geopend in een Praxis-vestiging in Den Haag. Hier kunnen zendingen opgehaald worden en retourzendingen aan, bijvoorbeeld, een thuiswinkelorganisatie afgeleverd worden.

Vierhonderdste Servicepoint DHL
Servicepoint DHL

Met de DHL Servicepoints hoeven particulieren en bedrijven niet meer op een vaste locatie aanwezig te zijn om een zending in ontvangst te nemen. Ze kunnen op een tijdstip en locatie die hen beter past, zendingen afhalen of terugbrengen. Volgens DHL heeft momenteel 75 procent van de Nederlandse huishoudens binnen vier kilometer een Servicepoint.

 

Europa

Nederland is een van de eerste landen waar DHL Servicepoint op grote schaal actief is. Alleen Italië is op dit gebied verder dan Nederland, daar zijn al ruim achthonderd Servicepoints. De komende periode wordt er zowel voor het aantal zendingen als ook voor de dichtheid van het netwerk aanzienlijke groei voorzien.

 

Lees ook: Postorderbedrijf Conrad nieuwe klant DHL Servicepoint (mei 2006)

Reageer op dit artikel