nieuws

TNT overweegt verkoop Freight Management

Home

TNT overweegt de mogelijkheden om het bedrijfsonderdeel Freight Management te verkopen, zo meldt Het Financieele Dagblad. Deze desinvestering is een vervolg op de eerdere beslissing om de divisie Logistiek van de hand te doen.

TNT overweegt verkoop Freight Management
TNT freight

Peter Bakker, bestuursvoorzitter van TNT, bevestigde de mogelijke verkoop van TNT Freight Management in de marge van de conferentie Post-Expo 2006, aldus de zakenkrant. ’Wij onderzoeken op dit moment welke synergiemogelijkheden er zijn tussen Freight Management en Expres. Desinvestering van Freight Management is één optie. Maar er is nog geen besluit om te desinvesteren. Wij bekijken nog alle opties.’ TNT verkocht zijn divisie Logistiek onlangs voor 1,48 miljard euro aan Apollo Management, een Amerikaanse investeringsmaatschappij.

 

Het originele bericht op de site van het Financieele Dagblad

 

Lees ook: TNT verkoopt Logistics

 

In het verlengde hiervan: Wereldwijde afspraken arbeidsvoorwaarden bij verkoop TNT Logistics

 

Lees verder: TNT sluit contract met GeoPost

 

 

 

Reageer op dit artikel