nieuws

Overzicht rollenbanen/conveyors

Home

Onderstaand overzicht toont de belangrijkste technische specificaties van enkele modulaire rollenbaansystemen die zijn beschreven in het vakblad Transport+Opslag nummer 10 van 2006.

Overzicht rollenbanen/conveyors
stationair intern transportmaterieel

Voor alle duidelijkheid: onderstaand overzicht is zeker niet compleet; er zijn veel meer aanbieders. Alleen de leveranciers die desgevraagd een bijdrage aan de totstandkoming van dit artikel hebben geleverd, worden in dit overzicht vermeld.

 

Klik op bovenstaande afbeelding voor het leveranciersoverzicht en de technische specificaties (excel-formaat)

 

Compleet leveranciersoverzicht
Klik hier voor alle leveranciers van gebouwgebonden transportbanen (rollenbanen en bandconveyors) die zijn te vinden in het leveranciersoverzicht van Logistiek.nl. In dit overzicht vindt u de algemene gegevens van leveranciers, geen technische specificaties van producten.

Reageer op dit artikel