nieuws

Opnieuw historische mijlpaal Logistiek.nl

Home

Opnieuw historische mijlpaal Logistiek.nl
Feestje Logistiek.nl

Logistiek Nederland heeft dé logistieke website van Nederland nu echt ontdekt. In de maand september werd maar liefst 307.131 keer een pagina aangeklikt op www.logistiek.nl. Dat is een nieuw hoogtepunt voor deze grootste logistieke site van Nederland. En dat terwijl er nog volop aan vernieuwingen wordt gewerkt.

Niet zo lang geleden werd Rob Abel nog in de bloemetjes gezet als 12.500ste abonnee van de gratis logistieke nieuwsbrief. Dit abonnee-feestje was amper over of nu is er dan die nieuwe mijlpaal met ruim 300.000 pageviews.

Sinds de lancering van de geheel vernieuwde site in januari dit jaar blijven de cijfers alleen maar stijgen. De nieuwsberichten worden goed bekeken en steeds meer logistiek managers hebben Logistiek.nl ingesteld als startpagina om zo dagelijks op de hoogte te blijven van het nieuws.    

 

Veel meer dan alleen nieuwssite

Wat nu ook steeds duidelijker wordt onder de internetbezoekers is dat Logistiek.nl veel meer biedt dan alleen dagelijks nieuws. Elk specifieke logistieke onderwerp op de horizontale balk bovenin Logistiek.nl biedt eigen vraagbaakartikelen die antwoord geven op veelgestelde vragen. Experts gaan dieper in op logistieke vraagstukken, columnisten geven hun ongezouten mening en dossiers bieden uitgebreide informatie. Een nieuwste aanvulling op de site is de toevoeging van het ‘Bladarchief‘. Meer dan tienduizend artikelen uit de logistieke vakbladen kunt u hier nog eens nalezen.

 

Gratis vacatures en informatiepakketten

Ook de vacaturepagina’s worden heel goed bekeken en steeds meer bedrijven ontdekken dat ze hier hun gratis vacature kunnen plaatsen. De logistieke woordenlijst wordt steeds uitgebreider door meedenkende bezoekers. Verder ontdekken steeds meer managers de mogelijkheid om een gratis informatiepakket te bestellen wanneer ze voor een belangrijke aanschaf staan in hun magazijn. De agendapagina’s worden veelvuldig bezocht en  bedrijven kunnen daar ook zelf hun agendabericht gratis plaatsen. Natuurlijk is er ook ruimte voor de mening van de bezoeker op de site.

En dan te bedenken dat er volop plannen zijn om de site nog verder te verbeteren. Laat het de redactie weten wanneer u goeie ideeen heeft!

Reageer op dit artikel