nieuws

GeoPost Nederland nu weer DPD

Home

GeoPost Nederland heet weer DPD (Nederland). Dit om wat meer duidelijkheid te brengen in de naamvoering. Eerder heette de pakketvervoerder al DPD, maar in 2003 kwam het bedrijf samen met Chronopost onder Geopost-vlag. Sindsdien werden alledrie de namen gebruikt.

GeoPost Nederland nu weer DPD
DPD Geopost

DPD als naam blijkt in Nederland toch het meest herkenbaar. Vandaar dat nu definitief voor de naam DPD gekozen is.

 

Geopost blijft eigenaar

Organisatorisch en qua werkwijze verandert er niets. Geopost, dochter van het Franse La Poste, blijft eigenaar van DPD en bedrijfsnaam van de holding. Het bedrijf voert in Europa verschillende merken, zoals DPD, Parceline, Masterlink en Chronopost International.

 

Lees ook: Geopost gaat wereldwijd (bladarchief, april 2005)

Reageer op dit artikel