nieuws

Omzet Datalogic groeit eerste half jaar

Home

De omzet van auto-ID-fabrikant Datalogic is gegroeid naar 190 miljoen euro in het eerste halfjaar van 2006. Dit is een groei van 19 procent ten opzichte van vorig jaar. De opbrengsten groeien met 18 procent en komen op 102.1 miljoen euro.

Omzet Datalogic groeit eerste half jaar
Datalogic

De positieve resultaten zijn volgens de Europese marktleider Datalogic te danken aan zowel de Data Capture Division als de Business Development Division. De eerstgenoemde divisie kwam in het eerste half jaar uit op een omzet van 64,8 miljoen euro, zeven procent stijging ten opzichte van 2005. Dit is zonder de opbrengsten van het Amerikaanse PSC dat in mei 2005 werd aangekocht. De Business Developement Division liet een omzet van 37,3 miljoen euro zien, wat neerkomt op een groei van 42 procent ten opzichte van het voorgaande jaar.

 

Lees ook: Datalogic met PSC naar de zesde plaats wereldwijd (bladarchief december 2005)

Reageer op dit artikel