nieuws

GLS bouwt crossdockcenter in Oostenrijk

Home

Express dienstverlener GLS uit Oostenrijk, dochteronderneming van GLS Amsterdam, investeert 2,2 miljoen euro in de bouw van een nieuw crossdockcenter in de regio Villach. Vorige week is begonnen met de bouw. Eind 2006 moet het gebouw klaar zijn om per dag 12.000 pakketten te verwerken.

GLS bouwt crossdockcenter in Oostenrijk
Crossdock GLS

De totale vloeroppervlakte van het crossdockcenter van GLS zal 1.235 vierkante meter zijn. In het pand zullen twee transportbanden leiden naar 41 dockdeuren. Zeven deuren zijn bestemd voor de in- en uitstroom voor de hoofdtransportader, de overige 34 voor de regionale postbezorging. Het pand beschikt hiernaast over moderne sorteertechnieken, meervoudige pakketscanning en een permanente videobewaking.

 

Lees ook: GLS boert goed (mei 2006)

 

Reageer op dit artikel