nieuws

VTL organiseert verkiezing ‘Praktijkopleider van het jaar

Home

VTL organiseert verkiezing ‘Praktijkopleider van het jaar
Praktijkopleider van het jaar

Kenniscentrum VTL organiseert voor het eerst een verkiezing voor ‘praktijkopleider van het jaar’. RTL Transportwereld maakt op 5 november de genomineerde opleiders bekend. Op 20 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

De aanleiding voor de verkiezing is dat VTL deze sector eens in het zonnetje willen zetten. ‘Praktijkopleiders spelen een centrale rol bij de ontwikkeling van jongeren tijdens hun opleiding’, schrijft VTL in zijn persbericht. Een andere initiatief in dit kader is de verkiezing van ‘Leerbedrijf van het jaar’ dat VTL jaarlijks organiseert.

 

Ook leerlingen kunnen aanmelden

Alle erkende leerbedrijven uit de sector transport en logistiek kunnen zich tot 26 september aanstaande aanmelden op de website van VTL. Niet alleen de erkende leerbedrijven zelf, maar ook leerlingen worden uitgenodigd om hun leerbedrijf en/of praktijkopleider voor te dragen.

 

Uitslag op 20 november

De genomineerde opleiders worden op 5 november bekend gemaakt op RTL Transportwereld, waarna kijkers kunnen stemmen wie ze het beste vinden. Op 20 november zal directeur Ger Ros tijdens een ‘inspirerend evenement’ de winnaar bekend maken.

 

Lees ook : ergonomie & training (vraagbaak).

Reageer op dit artikel