nieuws

Venlo en Eindhoven zijn hot

Home

Het Duitse Aareal Asset Management, dochteronderneming van Aareal EuroLogistics Fund, heeft in Nederland twee logistieke aankopen gedaan. Het gaat om een bestaand dc in Eindhoven, wat al verhuurd is aan TNT Logistics en een toekomstig logistiek park in Venlo.

Venlo en Eindhoven zijn hot
DC in Eindhoven

Het Aareal EuroLogistics Fund is een onderneming die zich richt op de logistieke markt in met name de Benelux, Italië en Frankrijk. Het bedrijf beschouwt Venlo en Eindhoven als de twee belangrijke logistieke locaties in Nederland. Charles Pridgeon, CEO van Aareal Asset Management, geeft aan dat Nederland in vergelijking met Frankrijk en Spanje ook veel goedkoper is. Verder beschouwt hij Rotterdam als de belangrijkste haven in Europa

Oppervlakte

Het dc in Venlo wordt ontwikkeld door Habru Projecten en zal 12.000 vierkante meter aan oppervlakte hebben. Het dc wordt gebouwd op het Trade Park West en moet klaar zijn in januari 2007. In Eindhoven betreft het een warehouse van 50.000 vierkante meter groot op het logistieke park Eindhoven Acht. Dit dc is ontwikkeld in 2001.

 

Bron: www.commercialpropertynews.com en www.europe-re.com

Reageer op dit artikel