nieuws

Nieuwsbrief Logistiek verwelkomt 12.500-ste abonnee

Home

Vorige week meldde Rob Abel, financieel directeur bij groothandel NNZ, zich aan voor de nieuwsbrief van Logistiek. Hij is hiermee de 12.500-ste abonnee en kreeg uit handen van portalmanager Harm Beerens een bloemetje. Sinds de lancering van de nieuwe formule begin dit jaar, is het aantal abonnees sterk gegroeid.

Nieuwsbrief Logistiek verwelkomt 12.500-ste abonnee
12.500-ste abonnee

‘Tijdens de vakantieperiode heb ik voor een aantal collega’s de e-mail bijgehouden. Zo werd ik op het bestaan van die logistieke nieuwsbrief geattendeerd’, vertelt Abel over de reden waarom hij abonnee is geworden. ‘We zitten momenteel in de nieuwbouw van een magazijn, dus ik vind het belangrijk om bij te houden wat er in die markt gebeurt. Ook supply chain management is voor ons een belangrijk onderwerp.’

 

Groei in abonnee’s

De bladen LogistiekKrant en ITlogistiek gingen begin dit jaar op in het multimediale merk Logistiek. Naast een nieuw blad is hierin veel aandacht voor de website Logistiek.nl en de bijbehorende nieuwsbrieven. Portalmanager Harm Beerens: ‘In januari hadden we 9.000 abonnee’s voor de nieuwsbrief en dat aantal is daarna flink doorgegroeid. Daar willen we met deze actie even bij stilstaan.’

 

Ook IT-editie

Naast de algemene nieuwsbrief die twee keer in de week verschijnt, is er ook een wekelijkse IT-editie. Deze zit momenteel al op ruim achtduizend abonnee’s. Veel mensen ontvangen beide nieuwsbrieven.

 

Wilt u zich ook aanmelden voor de gratis nieuwsbrief, klik dan hier. 

 

Rob Abel, voor het magazijn in aanbouw. ‘Ik vind het belangrijk om bij te houden wat er in deze markt gebeurt. Bijvoorbeeld over welke magazijninrichters er zoal zijn.’

Reageer op dit artikel