nieuws

Zebra versnelt netwerken

Home

Zebra introduceert de Zebra Value Radio-opties, draadloze LAN-opties waarmee gegevens sneller en veiliger naar printers worden gestuurd via een 802.11g-frequentie. Deze frequentie biedt netwerken tot vijf keer meer snelheid dan netwerken die gebruikmaken van de 802.11b frequentie, meldt Zebra.

Zebra versnelt netwerken
Zebra Value Radio

Naast de hogere snelheid zitten er volgens de leverancier van systemen in barcoding en smartlabelprinting meer voordelen aan de nieuwe frequentie en bijhorende apparatuur. Zebra: “De signaalsterkte is constanter en er worden meerdere gebruikers tegelijkertijd ondersteund. De netwerken zijn vooral geschikt voor bedrijven die veel gegevens moeten versturen.”

 

Value Radio

Het apparaatje dat Zebra ontwikkelde, de Value Radio 802.11g, zorgt ervoor dat mobiele printers van de leverancier in staat zijn om dezelfde snelheid en beveiliging te bieden als specifieke 802.11g apparaten.

 

Meer info: www.zebra.com

 

Lees ook: Draagbare printer en terminal verbetert efficiëncy

 

Reageer op dit artikel