nieuws

Twaalf nieuwe EMLog-masters logistiek management

Home

De Universiteit van Tilburg en Tias Business School hebben allebei twaalf diploma’s uitgereikt aan nieuwe masters in logistiek management. De masters haalden voor hun gecombineerde executive master opleiding zowel een EMLog- als MTL-diploma.

Twaalf nieuwe EMLog-masters logistiek management
EMLog

Prof.dr. Hugo Roos, voorzitter van de vereniging Logistiek management (vLm) reikte de EMLog-diploma’s uit aan negen masters: Paul Arets, Niek Dirkx, Jacob Heilbron, Karin Ipema, Eric de Lange, Edwin van Lenthe, Jurgen Suijs, Loek Swelsen en Bas Wijnbergen.

 

EMLog

De EMLog-opleiding (European Master Logistician) is een jaarlijks door het vLm Logistiek College georganiseerde executive master met Europese exameneisen van de European Logistics Association (ELA). Eerder dit jaar werd het EMLog-diploma al uitgereikt aan dertien afgestudeerden.

 

MTL

Prof.drs. Kees Ruijgrok, academic director MTL aan de Tias Business School, reikte het academische MTL-diploma uit aan de negen EMLog afgestudeerden en aan drie afgestudeerden, die al eerder hun EMLog-diploma hadden behaald: Peter Briggeman, Onno Rodink en Jos Scheepens. MTL staat voor ‘Master of Transport & Logistics management’.

 

Gecombineerde materopleiding

vLm Logistiek College en Tias Business School (van Universiteit van Tilburg en Technische Universiteit Eindhoven) bieden nu voor de vierde keer gezamenlijk een gecombineerde executive master opleiding aan op het gebied van logistiek management, met een totale looptijd van 21 maanden op parttime basis. Er is ook een mogelijkheid om alleen de EMLog-opleiding te volgen.

 

 

Vlnr

Hugo Roos

Cees Ruijgrok (geen grotere foto beschikbaar)

Rinus Jansen

Reageer op dit artikel