nieuws

Magazijninrichter groeit uit jasje

Home

Stellingenleverancier en fabrikant Stow Nederland is verhuisd naar Breda. Reden van de bedrijfsverplaatsing is de groei die het bedrijf de afgelopen tijd heeft meegemaakt.

Magazijninrichter groeit uit jasje
Stow

De tweehonderd vierkante meter bedrijfsruimte in Hoeven was niet meer voldoende voor Stow. In Breda krijgt het bedrijf totaal 400 vierkante meter ter beschikking De extra ruimte is niet bedoeld voor opslag, maar voor de medewerkers. Alle producten worden namelijk direct vanuit de fabriek geleverd.

 

Alle sectoren

Stow is een dochtermaatschappij van Stow International in België. Wereldwijd zijn er zo’n 400 medewerkers werkzaam. De productie vindt plaats in België en China. De magazijn- en archiefinrichtingen zijn ontwikkeld voor alle sectoren van industrie, handel en overheid.

Reageer op dit artikel