nieuws

Logistiek opent zijn schatkamers

Home

De grootste logistieke site van Nederland, Logistiek.nl, opent een omvangrijk archief van ruim 10.000 logistieke artikelen. Het omvat alle artikelen die in de afgelopen jaren verschenen in de vakbladen Logistiek, LogistiekKrant, Transport+Opslag en ITlogistiek. Hiermee is het grootste Nederlandstalige artikelarchief op logistiek gebied een feit.

Logistiek opent zijn schatkamers
Archief

Vanaf 1999 zijn alle reportages, interviews, vakartikelen en berichten gedigitaliseerd en opgeslagen. Deze zijn nu voor iedereen gratis toegankelijk op www.logistiek.nl/archief

 

Zoekmogelijkheden

Zoeken kan op trefwoorden, namen en combinaties daarvan. Hits worden weergegeven op basis van relevantie of op publicatiedatum. Ook is het mogelijk te scrollen door de jaargangen of door alle artikelen die in een bepaalde editie zijn verschenen.

 

Nieuwe release

Naast de lancering van het bladarchief is de website ook op allerlei andere punten verbeterd. De nieuwe release bevat een geavanceerde zoekfunctie en er is een duidelijker overzicht van de dossiers en columns. De reactie hoort graag wat u van de site vindt. U kunt mailen naar: redactie.logistiek@reedbusiness.nl.

Maar de redactie is nog lang niet klaar. Achter de schermen werkt de redactie van Logistiek.nl al weer aan een nieuwe release met een verbetert navigatiesysteem zodat u onze artikelen nog sneller kan vinden.  

Reageer op dit artikel