nieuws

Brand verwoest heftruck papierverwerker

Home

Op het terrein van papierrecycler Van Puijfelik in Breda is gistermorgen een grote heftruck in vlammen opgegaan. Volgens de brandweer veroorzaakten vonken door slijpwerkzaamheden in de buurt van de heftruck de brand.

Brand verwoest heftruck papierverwerker
Papierfabriek

De brandweer had ongeveer een half uur nodig om de brand bij Van Puijfelik te blussen. Er was maar één brandweerwagen ter plaatse om de brand te bedwingen.

 

Tweede brand

Overigens is het de tweede keer in korte tijd dat het papierrecyclingsbedrijf is getroffen door een brand. Twee weken geleden werd de centrale hal van het bedrijf met daarin oud papier compleet verwoest door een uitslaande brand. Deze brand ontstond als gevolg van oververhitting in een onlangs geïnstalleerde nieuwe sorteermachine. Het nablussen door de Bredase brandweer duurde twee dagen.

 

Lees ook: Brand verwoest magazijnen Royal Leerdam (juni 2006) of

Heftruck steekt gasleiding lek (juli 2006)

Reageer op dit artikel