nieuws

Reinigingsmachine gaat langer mee

Home

Machinefabriek Kärcher brengt een nieuwe schrob- en zuigmachine op de markt die zowel harde als elastische ondergronden reinigt. De BR/BD 45-55/40 heeft verder een relatief hoge batterijcapaciteit, wat zorgt voor een langere levensduur.

Reinigingsmachine gaat langer mee
Karcher

De batterij zorgt voor een verlenging van de autonomie tot veertig procent en voor een oppervlakteprestatie tot 2.200 vierkante meter per uur. De schoon- en vuilwatertank hebben een inhoud van veertig liter. De machine bevat verder een doseersysteem voor reinigingsmiddel, tractieaandrijving, een veegeenheid en een in drie trappen regelbare aandrijftechniek voor de borstelwalsen. Ook is er een goedkoper basismodel met een werkbreedte van 450 of 550 millimeter, disc of borstelwalsen, electrokabel of batterij.

 

Arbeid besparen

De machine heeft de mogelijkheid om een veegeenheid in de borstelkop te integreren. Hiermee kan één arbeidsgang bespaard worden. Bij modellen zonder tractieaandrijving zorgen de in dezelfde richting draaiende borstels voor de voortbeweging. Bij varianten met tractie werken de borstels in tegengestelde richting, wat het waterverbruik verder reduceert.

 

Bediening

De reinigingsmachine kan bediend worden met één knop en zonder taalinstelling. Er is een beveiling ingebouwd in de vorm van een magneetventiel. Dit ventiel zorgt ervoor dat de watertoevoer stopt, zodra de machine stilstaat.

 

Meer informatie: www.karcher.nl

Reageer op dit artikel