nieuws

Beveiligingscamera zoomt zonder ‘beweging

Home

Axis introduceert een netwerkcamera voor de beveiliging binnen gebouwen, die kan inzoomen zonder bewegende delen. Deze click pan/tilt/zoom-functionaliteit en partrolling zorgt ervoor dat de camera automatisch het gebied tussen twee punten scant.

Beveiligingscamera zoomt zonder ‘beweging
Axis 212 PTZ

De Axis 212 pan/tilt/zoom (PTZ) netwerkcamera heeft een drie megapixel sensor en een breedbeeldlens waarmee objecten binnen een straal van honderdvijftig vierkante meter kunnen worden ingezoomd.

 

Data via ethernet

Motion jpeg en mpeg-4 compressie zorgen voor optimale beeldkwaliteit en een maximaal gebruik van de bandbreedte. De camera heeft een ingebouwde microfoon en een speaker. Ook is het mogelijk data via ethernet te versturen.

 

Multi-level wachtwoord

De camera heeft verder  een pre- en postalarm beeldopslag, opsporing van videobeweging en voorgeprogrammeerde event-functionaliteit. Verder heeft de Axis 212 PTZ uitgebreide beveiligingsmogelijkheden, zoals een multi-level wachtwoord en IP-adresfilters.

 

Lees ook: Netwerkcamera pakt inbreker (oktober 2005)

en

Beveiliging hoog op agenda (Cijfers en Feiten, mei 2006)

Reageer op dit artikel