nieuws

Avnet distribueert voor Datalogic

Home

Na Hand Held Products gaat Avnet nu ook apparatuur van Datalogic distribueren. Dat betekent dat Avnet de handscanners en mobile computers van Datalogic aan zijn assortiment gaat toevoegen. De distributie-overeenkomst geldt voor heel Europa.

Avnet distribueert voor Datalogic
Avnet gaat distributie van Datalogic-producten doen

Avnet is nu officieel toegetreden tot het Datalogic Quality Partner netwerk. Het personeel van Avnet dat de Datalogic-producten gaat distribueren, heeft inmiddels een uitgebreide training gehad. “Met Avnet als distributeur kunnen de Datalogic-producten een grotere range aan resellers en system integrators bereiken”, aldus Gian Paolo Fedrigo, general manager van Avnet.

 

Lees ook: Avnet gaat distributie Hand Held Products doen (mei 2006)

Reageer op dit artikel