nieuws

Uitzendbureau werft chauffeurs in Duitsland

Home

Flex-in Logistics gaat vrachtautochauffeurs werven in Duitsland. Het uitzendbureau constateert namelijk een tekort aan vrachtautochauffeurs op de Nederlandse arbeidsmarkt en probeert dat op deze manier op te lossen. Het tekort is ontstaan door de aantrekkende economie.

Uitzendbureau werft chauffeurs in Duitsland
Chauffeurs uit Duitsland

“We zouden twintig of dertig chauffeurs direct kunnen plaatsen”, zegt directeur Eit Blanken van Flex-in Logistics. “We hebben contact met de CWI’s, maar ook vanuit de werkzoekenden is de instroom gering.”

 

Tijdelijke huisvesting

Flex-in Logitics heeft vestigingen in Midden-Beemster, Breda, Hoogeveen, Bemmel en Venlo. In Polen heeft het bedrijf een kantoor in Warschau. Als chauffeurs in andere regio’s worden ingezet dan waar ze wonen, zorgt Flex-in voor de tijdelijke huisvesting.

Reageer op dit artikel