nieuws

TNT heeft moeite met verkoop

Home

TNT heeft de nodige moeite met het verkopen van de logistieke poot van het bedrijf. Dat is te lezen in een nieuwsbericht in het Financieele Dagblad. TNT zou vooral moeite hebben met het boven water tillen van de door de geïnteresseerden gewenste details over de verschillende logistieke activiteiten.

TNT heeft moeite met verkoop
TNT Logistiek

In totaal zijn er een kleine tien partijen geïnteresseerd in de activiteiten binnen de logistieke tak van het bedrijf. Onder de belangstellenden zijn ook investeringsmaatschappijen. Details boven water tillen voor tien partijen is volgens betrokkenen en ingewijden iets te veel van het goede. Dat heeft TNT nu ook ingezien en van de tien gegadigden moeten er een paar nu even iets langer wachten op de gewenste gegevens.

 

Vertraging

Ondanks de vertraging denkt TNT nog wel in de tweede helft van dit jaar een koper voor het bedrijfsonderdeel te kunnen presenteren. De onderhandelingen tussen TNT en de geïnteresseerde partijen worden geleid door David Kulik, directeur van het bedrijfsonderdeel dat in de etalage staat.  

 

Lees ook: TNT niet in handen van Geber (februari 2006)

Reageer op dit artikel