nieuws

TNT en Pirelli blijven samenwerken

Home

TNT Logistics blijft in Duitsland de logistieke activiteiten verzorgen voor bandenfabrikant Pirelli. De beide partijen hebben hun overeenkomst tot eind 2009 verlengd. De samenwerking tussen TNT en Pirelli is vijftien jaar geleden van start gegaan.

TNT en Pirelli blijven samenwerken
TNT en Pirelli blijven samenwerken

TNT verzorgt het beheer van de opslagfaciliteit in Breuberg en van het distributiecentrum in het nabijgelegen Otzberg. TNT is verantwoordelijk voor de opslag en 24-uurs levering van de banden aan de klanten van Pirelli. De diensten van TNT omvatten ook de orderadministratie en de tracking van de zendingen.

 

In 2005 is het dc in Otzberg, dat door Pirelli wordt beheerd, voorzien van het Lean Warehouse-concept. Met dit concept wordt het logistieke proces gestroomlijnd, de productie verhoogd, kosten bespaard en de service verbeterd. Het warehouse in Otzberg is in 2003 uitgebreid met een extra capaciteit van 43.000 vierkante meter.

Reageer op dit artikel