nieuws

Teeuwissen kiest Microsoft Navision/Q-WMR

Home

Teeuwissen Rioolreiniging heeft Qurius opdracht gegeven tot levering en invoering van Microsoft Dynamics Navision met de aanvullende milieuoplossing Q-WMR. Door de overgang naar deze geïntegreerde totaaloplossing wil het bedrijf de bedrijfsprocessen en informatievoorziening verder stroomlijnen.

Teeuwissen kiest Microsoft Navision/Q-WMR
Teeuwissen kiest Microsoft Navision/Q-WMR

Algemeen directeur C. Teeuwissen spreekt van een efficiëntieslag in de dienstverlening aan en communicatie met de klanten. “De nieuwe ICT-omgeving omvat standaardmodules voor alle bedrijfsprocessen. Ons doel is, te komen tot een flexibele oplossing met alle benodigde functionaliteit voor onze dienstverlening.” Teeuwissen denkt met de invoering van Dynamics Navision/Q-WMR een goed beheerbaar platform voor toekomstige groei in handen te hebben.

 

Over Teeuwissen

Teeuwissen Rioolreiniging is een dienstverlenend bedrijf voor het reinigen, inspecteren en onderhouden van (hoofd)riolen en alles wat daarmee in verbinding staat.

 

Lees meer over Qurius

 

Reageer op dit artikel