nieuws

Speciale WK-veiligheidsschoen

Home

Bata Industrials komt met een WK veiligheidsschoen genaamd De Schoen van het Legioen. De S1 genormeerde schoen is – hoe kan het anders – oranje met rood-wit-blauwe accenten en heeft een stalen neus. De neus biedt daardoor bescherming tegen bijvoorbeeld vallende voorwerpen in het magazijn.

Speciale WK-veiligheidsschoen
schoen

Het bovenmateriaal van de schoen is van nubuck leder. Verder heeft de WK-schoen een ademende en vocht-transporterende voering. De zool is slipvast door de twee densiteiten poly-urethaan en door het profiel van de schoen. De schoen is verkrijgbaar in maten 40 tot en met 46. Bata levert tevens een bijpassende WK-sok. Deze sok is gemaakt van wol, wat zorgt voor een goede afvoer van het transpiratievocht.

 

Meer informatie: www.wkschoen.nl

Reageer op dit artikel