nieuws

De Boer treedt terug als voorzitter KNV

Home

Roelf de Boer verruilt het voorzittersschap van Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) voor een post als wethouder Economie, Haven en Milieu in Rotterdam. Hij treedt per direct af als voorzitter. Voorlopig neemt vice-voorzitter W.N.C. Heeren zijn taken over. De Boer was sinds maart 2005 voorzitter van KNV.

De Boer treedt terug als voorzitter KNV
De Boer

Roelf de Boer

De Boer gaat aan de slag als wethouder voor de VVD. Tijdens het kabinet Balkende1(2002-2003) was de Boer Vice minister-president en minister van Verkeer en Waterstaat voor de LPF. Halverwege de jaren negentig was hij directeur van Lehnkering logistics.

 

Plaatsvervanger

De voorlopige plaatsvervanger, Heeren, is sinds maart 2002 voorzitter van KNV Goederenvervoer. Vanuit die functie is hij bestuurslid en sinds kort dus ook vice-voorzitter van de federatie KNV. Daarnaast is Heeren algemeen directeur van Jan de Rijk Logistics in Roosendaal.

 

Reageer op dit artikel