nieuws

Dc-ruimte uitgebreid in Nijmegen

Home

In Nijmegen wordt een bestaand dc, van 18.000 vierkante meter, aan een zijde uitgebreid met een 12.000 vierkante meter groot warehouse. Na de oplevering van de uitbreiding, in december 2006, zal een interne herverdeling van de huurders plaatsvinden.

Dc-ruimte uitgebreid in Nijmegen
muldershof

Beide bestaande huurders, Alpha International (computersupplies) en (brom)fietsengroothandel Bikeurope/Trek USA, hebben de wens tot herverdeling uitgesproken. Ze hebben een groot verschil in operationele behoefte en verwachten bovendien op korte termijn flinke groei te realiseren. Om niet voor verrassingen te staan hebben ze daarom de opleverdatum contractueel laten vastleggen.

 

Bouwteam samenstellen

Het bestaande pand in Nijmegen, Muldershof uit 2001, is 18.000 vierkante meter groot. De bouw werd toen (evenals nu) begeleid door Archicom (consultants, architect, engineers). Archicom is nu bezig een bouwteam samen te stellen, op verzoek van projectontwikkelaar HVBM Vastgoed.

 

Selectie

Op dit moment loopt de selectie voor een aannemer en een installateur. De bouw zal worden gerealiseerd door Arlington Property Investors.

De oplevering van het pand staat gepland voor december 2006. De nieuwe kantoren zijn volgens plan in januari 2007 gereed.

 

Lees ook: Uit: dedicated warehouses, in: logistieke campussen (april 2006)

Reageer op dit artikel