nieuws

Consafe verrijkt zich in Polen

Home

Softwareleverancier Consafe Logistics heeft een meerderheidsaandeel in het Poolse Selmar verworven. Selmar levert hard- en software voor logistieke bedrijven en is op de Poolse markt één van de leidende bedrijven. De stap past binnen de uitbreidingsplannen van Consafe.

Door de overname verwerft Consafe een goede positie in Polen. Dit land wordt als een interessante markt gezien met een hoog potentieel en een toenemende vraag naar logistieke oplossingen. Veel klanten van Consafe zijn al gevestigd in deze regio of van plan om zich daar te vestigen. Het sluit tevens aan bij de strategie om de activiteiten in Centraal en Oost Europa uit te breiden. In deze regio zocht de softwareleverancier een partner met kennis van beheersoftware voor magazijnen en IT-infrastructuren. Deze werd gevonden in Selmar.

 

Nieuwe CEO

Verder maakte de softwareleverancier bekend dat er een nieuwe CEO wordt aangesteld. Ulf Walin zal de huidige CEO Robert Jansson per augustus 2006 opvolgen. Momenteel is Ulf Walin vice-president Supply Chain en CIO manager bij Nobel Biocare. Robert Jansson blijft wel bestuurslid in de raad van bestuur.

Reageer op dit artikel