nieuws

Avnet gaat distributie HHP doen

Home

Hand Held Products, fabrikant van AutoID-oplossingen, heeft een pan-Europese distributieovereenkomst gesloten met Avnet. Avnet is een wereldwijde distributeur van computertechnologie en zal de complete productlijn van Hand Held Products (HHP) distribueren onder de aangesloten resellers in Europa.

Avnet gaat distributie HHP doen
Avnet gaat barcodescanners van Hand Held Products distribueren

Onder de producten vallen barcodescanners, mobiele terminals en verificatieproducten. Alle verkoopmedewerkers van Avnet hebben inmiddels een volledige training in de producten van Hand Held Products gehad.

 

Groeikansen

Voor Hand Held Products was de sterke aanwezigheid van Avnet in Centraal- en Zuid-Europa een belangrijke reden voor de samenwerking. Hand Held Products ziet in deze regio’s de grootste groeikansen.

Voor Avnet is de samenwerking een goede manier om het assortiment van AutoID-producten uit te breiden.

Reageer op dit artikel