nieuws

Magnus groeit verder

Home

IT-dienstverlener Magnus meldt dat in het eerste kwartaal van 2006 de omzet is gestegen met 53 procent naar 9,8 miljoen euro. Een jaar eerder bedroeg de omzet in het eerste kwartaal nog 6,4 miljoen. Als belangrijkste reden voor de groei noemt het bedrijf de acquisities van 2005.

Magnus heeft in 2005 het bedrijf FAQT Group Belgium en het onderdeel Qurius Infrastructure Solutions overgenomen. In 2002 vond al een gedeelte van de fusie tussen Magnus en Qurius plaats. Door de financiering met Magnus-aandelen is er feitelijk wel sprake van een overname.

 

Naamswijziging

Magnus wil zich meer gaan richten op de Microsoft-technologie, wat al de kernactiviteit is van Qurius. Binnenkort wordt waarschijnlijk ook de naam gewijzigd in Qurius. Verder wordt op dit moment de mogelijkheid onderzocht om het bedrijfsonderdeel Magnus Management Consultants te verkopen of om de consultants zelfstandig te maken. Dit bedrijfsonderdeel richt zich namelijk meer op technologieonafhankelijke advisering en op SAP.

 

Reageer op dit artikel