nieuws

Kunststof opzetrand voor HACCP

Home

Houten opzetranden zijn praktisch, maar voldoen vaak niet aan de strenge HACCP-eisen. De kunststof variant van Rotom en AVK Plastics voldoet hier wel aan. De opzetrand is in vele maten en uitvoeringen te verkrijgen.

Kunststof opzetrand voor HACCP
Rotom

De rand is zeer sterk door de stijfheid van de wanden en is goed reinigbaar. Bij transport van bijvoorbeeld zakgoed zal de rand minimaal buigen en zodoende samen met de pallet een maatvaste verpakkingsunit blijven.

 

Systeem

Dit complete stapelsysteem kan gebruikt worden voor zowel extern transport als interne opslag. Het biedt grote voordelen en extra toepassingen vanwege de inklapbaarheid voor retourtransport, de modulair en flexibel te bepalen hoogte en is hygiënisch. De opzetrand wordt geproduceerd uit HDPE en is beschikbaar met 4 en 6 scharnieren. Met een eenvoudig clicksysteem kan een separate naamsvermelding in diverse kleuren aangebracht worden op zowel de lange als korte zijde. Rotom biedt tevens extra toebehoren zoals een hoekopzetstuk, vakverdeling, deksel en de bijbehorende kunststof pallet.

 

Lees meer over HACCP: Albert Heijn krijgt HACCP-certificaat (maart 2003)

Reageer op dit artikel