nieuws

Houd de brand buiten (of binnen)

Home

Denios (opslag- en handlingtechnieken voor gevaarlijke stoffen) komt met brandwerende moduulcontainers die 90 minuten brandwerend zijn, van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Er worden zeventien modellen geleverd, variërend van 2,5 x 2,5 m tot 3,0 x 8,6 men met een inwendige hoogte van 2, 10 of 2,50 m.

Houd de brand buiten (of binnen)
Moduul-container

Elke moduulcontainer bestaat uit vier brandwerende, met steenwol geïsoleerde wanden, een dak en een gecertificeerde, vloeistofdichte verzinkt stalen opvangbak.

De lage deurdrempel van 180 mm kan door Denios zonodig verzonken worden geplaatst. Eer container met een of meer, enkele of dubbele brandwerende (en zelfsluitende) draaideuren behoort ook tot de mogelijkheden.  Indien gewenst zijn ook explosieveilige uitvoering te leveren.

Op verzoek kan ook mechanische afzuiging, verlichting en verwarming worden aangebracht, evenals een gecertificeerde brandblusinstallatie

 

Lees meer: Even rekenen… brandveiligheid (januari 2006) 

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel