nieuws

Directiewijziging bij SAP Nederland

Home

Binnen het managementteam van SAP vindt per 1 juli 2006 een aantal wijzigingen plaats. De huidige directeur van SAP Nederland, Bart Hogendoorn (44) wordt opgevolgd door Marinus ter Laak (44). Hogendoorn wordt verantwoordelijk voor de business development en marketing van EMEA Central.

Directiewijziging bij SAP Nederland
Marinus ter Laak

Marinus ter Laak

De nieuwe directeur Marinus ter Laak was sinds september 2003 directeur sales bij SAP Nederland. Voorheen werkte hij bij Silicon Graphics, producent van visual computing en high performance computing systemen. Daar bekleedde hij verschillende functies. Daarvoor was hij werkzaam bij Sequent Computers als country manager Benelux en als comercieel directeur retail bij NCR Nederland.

 

Marinus ter Laak

Marinus ter laak (44)

 

Bart Hogendoorn                                                                      

Bart Hogendoorn werkt sinds 1998 bij SAP. Eerst als vice-president business development van de industry business unit financial services. Sinds 2003 was hij directeur van SAP Nederland. Hogendoorn verdiende zijn sporen in nationale en internationale managementposities op het gebied van marketing en sales in de IT.  

 

Bart Hogendoorn (44)

Reageer op dit artikel