nieuws

Dertiende logistiek centrum voor Eurindustrial

Home

Eurindustrial heeft zijn vastgoedportefeuille verder uitgebreid. De vastgoedbelegger verwierf een logistiek centrum in Nieuwleusen. Hierdoor heeft de maatschappij inmiddels dertien logistieke centra in handen. Deze staan verspreid over heel het land. Met de investering groeide het belegde vermogen naar 111 miljoen euro.

Dertiende logistiek centrum voor Eurindustrial
Eurindustrial

Het nieuwe pand in Nieuwleusen

De laatste aanwinst ligt op bedrijventerrein De Grift direct aan de A28. Het bestaat uit 11.880 vierkante meter aan op- en overslagruimte, 695 vierkante meter kantoren en is gelegen op 2,7 hectare eigen grond. Het centrum werd jaren verhuurd aan Special Transports Holding, moedermaatschappij van Westerman Logistics. 

 

Heel Nederland

Eurindustrial bezit nu 169.439 vierkante meter op- en overslagruimte en 15.402 vierkante meter kantoorruimte op 347.609 vierkante meter aan eigen grond. De dertien logistieke centra zijn gelegen in Almere, Beuningen, Herkenbosch, Moerdijk (twee), Nieuwleusen, Nuth, Venlo (drie), Venray, Zeewolde en Zevenaar.

De totale jaarhuur bedraagt circa 9,5 miljoen euro.

 

Lees meer: nieuws over Eurindustrial

Reageer op dit artikel