nieuws

Blom bouwt aan nieuw pand in Hengelo

Home

Blom Opleidingen, aanbieder van onder andere heftruckopleidingen, vertrekt uit het Overijsselse Delden en denkt in september of oktober in het nieuwe pand in het eveneens Overijsselse Hengelo te kunnen trekken. Het pand in Delden was te klein geworden voor de dertig vaste medewerkers.

Blom bouwt aan nieuw pand in Hengelo
Blom Hengelo

Het nieuwe pand wordt gebouwd langs de A1 op bedrijvenpark Westermaat Campus. Aan de achterzijde van het drie verdiepingen tellende pand verrijzen drie bedrijfshallen waarvan Blom er een huurt als opleidingslocatie voor het uitvoeren van intern transportopleidingen, vooral heftruck- en reachtruckopleidingen.

 

Locaties

Blom Opleidingen heeft op dit moment negen opleidingslocaties in Nederland. Dat zijn Amsterdam, Schiedam, Heerenveen, Assen, Zwolle, Ede, Etten Leur, Eindhoven en Delden. Delden wordt bij de ingebruikname van het nieuwe pand met bijhorende bedrijfshal vervangen door Hengelo. Blom geeft nu al aan dat het daarna nog op zoek gaat naar opleidingslocaties in Tilburg en Deventer.

 

Lees ook: Samenwerking opleiders transport en logistiek (januari 2006)

Reageer op dit artikel