nieuws

Wereldwijde supply chain-leider

Home

Mario van Vliet heeft binnen zijn bedrijf, IT-dienstverlener Capgemini, de leiding gekregen over de wereldwijde supply chain management (SCM)-activiteiten. Daarnaast blijft hij ook practice manager voor de Nederlandse SCM-afdeling.

Wereldwijde supply chain-leider
Wereldwijde supply chain-leider

Mario van Vliet heeft een achtergrond in operations research en heeft vijftien jaar ervaring met SCM en informatietechnologie. Voor hij bij Capgemini kwam werkte hij Unilever en Shell. Naast zijn werkzaamheden bij Capgemini is Van Vliet ook bijzonder hoogleraar op de Radboud Universiteit van Nijmegen.

 

In Nederland is Capgemini de grootste dienstverlener op het gebied van supply chain management (ketenlogistiek).

Dat blijkt uit een recent, eigen onderzoek van Logistiek. 

 

Gratis informatiepakket Supply Chain

Reageer op dit artikel